houten kern #5 / Openbaar Ministerie Groningen
realisatie 2008
Opgave was de huisvesting van het Openbaar Ministerie met haar bijkomende representatieve- en beveiligingseisen in een standaard kantoorpand dat hier niet specifiek voor is ontworpen.

De als een continue zone vormgegeven collectieve ruimte biedt tegenwicht aan de door de gebruiker gewenste afsluitbare prive werkplekken. In deze houten zone zijn plekken 'uitgespaard' voor copiëren, zitten, ontmoeten, overleggen en ontspannen. Het plafond van de collectieve zone krijgt een economische opwaardering d.m.v. op maat gemaakte armaturen. Ter verbetering van de oriëntatie hebben wij met de inrichting subtiele kleurverschillen tussen de verdiepingen aangebracht.

opdrachtgever : Rijksgebouwdienst oppervlakte : 6.000m2 bvo

PDF
 
Rijswijkstraat 141A
1062 ES Amsterdam
t: 020.337.7613
© 2011 na-ma architecture